Partai Barisan Nasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Partai Barisan Nasional

Parté Barisan Nasional iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 6.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]