Partai Barisan Nasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Partai Barisan Nasional

Parté Barisan Nasional iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pamilihan Umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 6.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]