Parté Persatuan Daerah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
PPD.gif

Parté Persatuan Laladan dicekak (PPD) iku parté pulitik ing Indonésia sing lair lan dibidani déning sapérangan tokoh pulitik saka Fraksi Utusan Laladan (FUD) MPR RI masa bhakti 1999-2004. Para tokoh mau sepakat kanggo berjuang nerusaké gegayuhan FUD kanthi yasa lan nglairaké parté sing dijenengi Parté Persatuan Laladan. Dimotori déning DR. Oesman Sapta, Raharjo Rahimin, Abdul Salam, Karim Syarif, ing tanggal 18 November 2002 Parté Persatuan Laladan diadegakè kanthi Akte Notaris Herlina Pakpahan, SH. No. 8.

Sajeroning Pemilu 2009 parté iki duwé nomer urut 12.[1].

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]