Parté Kebangkitan Bangsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Parté Kebangkitan Bangsa
Bakul gedhèg nganggo kaos PKB

Parté Kebangkitan Bangsa, iku parté pulitik ing Indonésia. Parté iki diadegaké ing Jakarta tanggal 29 Rabi'ul awal taun 1419 Hijriyah / 23 Juli 1998 sing didhéklarasèkaké déning para kyai-kyai Nahdlatul Ulama, (MUNASIR ALI, ILYAS RUCHIYAT, ABDURRAHMAN WAHID, A. MUSTOFA BISRI, A. MUHITH MUZADI).

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]