Partai Karya Perjuangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Partai Karya Perjuangan

Parté Karya Perjuangan iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pamilihan Umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 17.

Uga delengen[besut | besut sumber]