Partai Karya Perjuangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Partai Karya Perjuangan

Parté Karya Perjuangan iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 17.

Uga delengen[besut | besut sumber]