Partai Karya Perjuangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Partai Karya Perjuangan

Parté Karya Perjuangan iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 17.

Uga delengen[besut | besut sumber]