Parté Damai Sejahtera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lambang Parté Damai Sejahtera

Parté Damai Sejahtera utawa kondhang kanthi jeneng PDS, iku parté pulitik Indonésia, kang duwé asas Pancasila lan aji-aji Kristen. PDS madeg tanggal 1 Oktober 2001, dipangajengi Dr. Ruyandi Hutasoit, Sp.U, MA.

Parté kang lagi sapisan mèlu Pemilu taun 2004 iki, olèh swara 2,13% (2.414.254) saka gunggung swara total lan éntuk 12 kursi ing DPR.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba:[besut | besut sumber]