Partai Indonesia Sejahtera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Partai Indonesia Sejahtera

Parté Indonésia Sejahtera iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 33.

Uga delengen[besut | besut sumber]