Partai Indonesia Sejahtera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Partai Indonesia Sejahtera

Parté Indonésia Sejahtera iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 33.

Uga delengen[besut | besut sumber]