Partai Nasional Indonesia Marhaenisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Partai Nasional Indonesia Marhaenisme

Parté Nasional Indonésia Marhaenisme iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 15.

Uga delengen[besut | besut sumber]