Partai Demokrasi Kebangsaan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Partai Demokrasi Kebangsaan

Parté Dhémokrasi Kebangsaan iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 20.

Uga delengen[besut | besut sumber]