Parté Peduli Rakyat Nasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Parté Peduli Rakyat Nasional iku parté pulitik ing Indonésia saka basis pendhukung nasionalis. Parté iki diadegaké tanggal 20 Januari 2006 kanthi 28 kapengurusan ing tingkat propinsi lan 16 ing tingkat kabupatèn utawa kutha. Tokoh utama saka parté iki ya iku Sutan Raja DL Sitorus, kanthi jabatan Ketua Majelis Pertimbangan Pusat.[1]. Parté iki lolos verifikasi administratif KPU kanggo mèlu Pemilu 2009 sing diumumaké tanggal 31 Mei 2008.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ (id) Harian Sinar Indonésia Baru: Sebuah Parté Baru Telah Lahir, Nama Parté Peduli Rakyat Nasional. di akses Medan:14 Agustus 2006 10:59

Delengen uga[besut | besut sumber]