Menyang kontèn

Partai Pemuda Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Partai Pemuda Indonesia

Parté Pemuda Indonésia iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 14.

Uga delengen[besut | besut sumber]