Parté Amanat Nasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Parté Amanat Nasional

Parté Amanat Nasional utawa kerep dicekak PAN iku parté pulitik ing Indonésia. Parté iki madeg tanggal 23 Agustus 1998 lan disahké tanggal 27 Agustus 2003.

Tokoh-Tokoh[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]