Parté Dhémokrat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Partai Demokrat)

Parté Dhémokrat iku parté pulitik Indonésia kang dibawahi Susilo Bambang Yudhoyono. Diadegaké tanggal 9 September 2001 lan disahaké tanggal 27 Agustus 2003, parté iki pisanan mèlu pemilu taun 2004 lan olèh swara 7,45% (8.455.225) saka total swara lan éntuk 57 kursi ing DPR.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]