Parté Bulan Bintang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Logo Parté Bulan Bintang

Parté Bulan Bintang (PBB) iku parté pulitik ing Indonésia sing nduwèni asas Islam lan nganggep dhiriné minangka parté penerus Masyumi sing naté jaya ing kala Orde Lama. Parté Bulan Bintang diadegaké tanggal 17 Juli 1998.

Parté iki wis mèlu pemilu kaping pindho ya iku Pemilu taun 1999 lan 2004. Jroning pemilu 2004 parté iki mung menangaké 2.970.487 pamilih (2,62%) lan éntuk 11 kursi ing DPR.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]