Partai Pelopor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Kothakinfo parté Parté Pelopor iku parté pulitik ing Indonésia. Jroning Pamilihan Umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 22.

Delengen uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Partai_Pelopor&oldid=1053626"