Partai Pelopor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Partai Pelopor

Parté Pelopor iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 22.

Uga delengen[besut | besut sumber]