Parté Patriot Pancasila

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Partai Patriot)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Parté Patriot Pancasila

Parté Patriot Pancasila iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 30.

Uga delengen[besut | besut sumber]