Parté Golongan Karya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Infobox parté pulitik Indonésia

Parté Golongan Karya (Parté GOLKAR) iku parté pulitik ing Indonésia. Parté GOLKAR diwiwiti kanthi lairé Sekber GOLKAR ing kala pungkasan pamaréntahan Presidhèn Soekarno, ya iku ing taun 1964 déning Angkatan Dharat kanggo nandhingi prabawa Parté Komunis Indonésia jroning kancah pulitik. Sabanjuré, Sekber GOLKAR owah dadi Golongan Karya sing dadi salah siji organisasi peserta Pemilu.

Ketua Umum DPP Golkar[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]