Agung Laksono

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Agung laksono
Agung Laksono

Ketua DPR-RI
Isih njabat
Wiwit njabat 
2004
Sadurungé Akbar Tanjung

Lahir (1949-03-23) Maret 23, 1949 (age 67)
Semarang, Jawa Tengah
Partai politik Golkar

H.R. Agung Laksono (lair ing Semarang[Semarang sing endi?], Jawa Tengah, 23 Maret 1949; umur 67 taun) iku Ketua Dewan Perwakilan Rakyat (Indonésia) kanggo mangsa jabatan 2004-2009. Jroning Munas Parté Golkar taun 2004, Agug Laksono kapilih dadi Wakil Ketua Umum DPP Parté Golkar.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Didhisiki déning:
Akbar Tanjung
Ketua DPR-RI
2004 - sekarang
Diganti déning:
masih menjabat
Didhisiki déning:
Hayono Isman
Menteri Nagara Pemuda dan Ulah raga Républik Indonésia
1998 - 1999
Diganti déning:
Mahadi Sinambela


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Agung_Laksono&oldid=1062304"