23 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

23 Maret punika, dinten ingkang kaping 82 utawi 83 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Maret - 24 Maret - 25 Maret