23 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

23 Maret punika dinten ingkang kaping 82 utawi 83 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Maret-24 Maret-25 Maret