23 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Maret2016 23 Maret punika, dinten ingkang kaping 82 utawi 83 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

23 Maret - 24 Maret - 25 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=23_Maret&oldid=803973"