1 Oktober

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

1 Oktober punika, dinten ingkang kaping 274 utawi 275 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Mao Zedong
Mao Zedong

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Hari Kesaktian Pancasila - Dinten Kasaktènipun Pancasila

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 1 Oktober ing Wikimedia Commons.
30 September1 Oktober2 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_Oktober&oldid=804193"