1 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Oktober punika, dinten ingkang kaping 274 utawi 275 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Mao Zedong
Mao Zedong

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Hari Kesaktian Pancasila - Dinten Kasaktènipun Pancasila

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

30 September – 1 Oktober – 2 Oktober