1 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Oktober punika dinten ingkang kaping 274 utawi 275 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Mao Zedong

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hari Kesaktian Pancasila-Dinten Kasaktènipun Pancasila

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 September – 1 Oktober – 2 Oktober