28 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 28 Mei)
Jump to navigation Jump to search

28 Mèi punika dinten ingkang kaping 148 utawi 149 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Mèi-28 Mèi-29 Mèi