29 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

29 Mèi punika dinten ingkang kaping 149 utawi 150 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Mèi-29 Mèi-30 Mèi