28 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

28 Mèi punika dinten ingkang kaping 148 utawi 149 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Mèi-28 Mèi-29 Mèi