Kylie Minogue

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kylie Minogue
Kylie Minogue Cannes.jpg
Kylie Minogue ing Cannes (taun 2008).
Pratélan latar wuri
Jeneng lairKylie Ann Minogue
GénrePop
PakaryanPenyanyi, aktris, modèl
Mangsa akarya1987 – saiki
Sana jaringanhttp://kylie.com

Kylie Ann Minogue, OBE (lair ing Melbourne, Victoria, Australia tanggal 28 Mèi 1968) — utawa kerep dicekak dadi Kylie waé iku sawijing penyanyi lan paraga Australia. Dhêwêké wiwit misuwur déning sérial TV Neighbours. Banjur dhèwêké wiwit nyanyi. Lagu kapisané sing misuwur iku "The-Locomotion". Banjur dhêwêké uga tau duet karo Jason Donovan, pasangané ing Neighbours. Laguné ya iku "Especially for You". Dhèwèké uga naté dadi pasangané Doctor Who ing taun 2007. Kylie uga didiagnosis tau lara kanker payudara ing taun 2005 nanging wis mari.

Diskografi[besut | besut sumber]

  • Kylie (1988)
  • Enjoy Yourself (1989)
  • Rhythm of Love (1990)
  • Let's Get to It (1991)
  • Kylie Minogue (1994)
  • Impossible Princess (1997)
  • Light Years (2000)
  • Fever (2001)
  • Body Language (2003)
  • X (2007)
  • Aphrodite (2010)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Situs web resmi Kylie Minogue