Victoria, Australia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Letak Victoria di Australia

Victoria ya iku sawijining nagara bagian saka Australia sing paling alit lan duwé ibu kutha Melbourne. Victoria iki manggon ana ing bagian tenggara saka bawana Australia lan duwéni cacah jiwa 5.022.300 jiwa per Juni 2005. Nagara bagian iki dadi nagara bagian sing paling padat penduduke nomor loro ing Australia. Jembaré nagara bagian iki 237.629 km².

Pariwisata[besut | besut sumber]

Manèka werna objek wisata ing Victoria:

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Victoria, Australia ing Wikivoyage

Cithakan:Nagara bagéan Australia