Victoria, Australia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Letak Victoria di Australia

Victoria ya iku sawijining praja saka Australia sing paling alit lan duwé ibu kutha Melbourne. Victoria iki manggon ana ing pérangan tenggara saka bawana Australia lan duwé cacah jiwa 5.022.300 jiwa per Juni 2005. Praja iki dadi praja sing paling padat penduduke nomor loro ing Australia. Jembaré praja iki 237.629 km².

Pariwisata[besut | besut sumber]

Manèka werna objek wisata ing Victoria:

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Praja Australia