Pop

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pop bisa tegesé:

  • Pop (musik), siji sub aliran genre musik populèr.
  • Pop art, siji obahan kasenian sing muncul ing dasawarsa [[1950-an1pop


So you have the right to do it for


]].