Musik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Musik, saking basa Yunani Μούσες Muse, "Déwa Nyanyi" punika tegesé seni sadaya ingkang wonten gandhèng-cènèngé kaliyan sawara. saged ngagem swara manungsa, nanging saged ugi ngengge swara piranti-piranti musik.

Jinis Musik[besut | besut sumber]

Artikel utama: Génré musik

Perangkat[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.