Musik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Musik, saking basa Yunani Μούσες Muse, "Déwa Nyanyi" punika tegesé seni sadaya ingkang wonten gandhèng-cènèngé kalian sawara. saged ngagem swara manungsa, nanging saged ugi ngengge swara piranti-piranti musik.

Jinis Musik[besut | besut sumber]

Artikel utama: Génré musik

Perangkat[besut | besut sumber]

Uga Delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Musik&oldid=1013794"