Komponis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Komposer)
Jump to navigation Jump to search
Komponis Pranicis Louis-Nicolas Clérambault lagi nulis musik ing kiboré

Komponis utawa komposer iku siji wong kang mardawa lagu utawa nggawé musik. Tembung iki dijupuk saka basa Latin com+ponere, kang tegesé "wong kang masang dadi siji". Lumrahé tembung komponis utawa komposer dienggo wong kang nggawé Musik Donya Kulon.