2 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 Oktober punika, dinten ingkang kaping 275 utawi 276 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1988 - Olimpiade 1988 ing Seoul dipun-tutup.
  • 1997 - Dina Kemis Kliwon, Ketua Umum Dewan Pimpinan Pusat Parté Golongan Karya Harmoko, kapilih dadi ketua DPR/MPR mangsa kalamangsa taun 1997 – 2002. Déné sing kepilih dadi wakil-wakilé ya iku Abdul Gafur (Fraksi Persatuan Pangyasa), Syarwan Hamid (Fraksi ABRI), Ismail Hasan Metareum (Fraksi Persatuan Pangyasa) lan Fatimah Achmad (Fraksi PDI). Ing MPR, pimpinan DPR sing uga dadi pimpinan MPR mau isih katambahan Wakil Ketua Fraksi Utusan Laladan ya iku Poedjono Pranyoto.
  • 2009 - UNESCO netepaken bathik minangka warisan budaya Indonésia.

(sumber)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 Oktober - 2 Oktober - 3 Oktober