Airlangga Hartarto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ir. Airlangga Hartarto, MBA, MMT, lair ana ing Surabaya, Jawa Timur 1 Oktober 1962. Airlangga Hartarto minangka Ketua Asosiasi Emiten Indonésia periode 2005-2008. Airlangga uga anggota saking BPR Komisi VII Fraksi Parte Golkar lan kacatet minangka Wakil Bendhahara ing pengurus DPP Parté Golkar periode 2004-2009. Piyambaké kapilih manèh dados anggota DPR periode 2009-2014. Airlangga uga dados Ketua Umum Persatuan Insinyur Indonésia (PII) lan Sekjen ASEAN Federations of Engineering Organizations (AFEO).

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

  • SMA Kanisius, Jakarta, 1981
  • Fakultas Teknik, Jurusan Teknik Mesin, UGM, Yogyakarta 1987
  • AMP Wharton School, University of Pennsylvania, Philadelphia, USA 1993
  • Master of Business Administration (MBA), Monash University, Australia 1996
  • Master of Management Technology (MMT), Melbourne Business School University of Melbourne, Australia 1997

Organisasi[besut | besut sumber]

Penghargaan[besut | besut sumber]

  • ASEAN Engineering Honorary fellow, conferred by Asean Federation of Engineering Organization at Myanmar 2004