Parté Karya Peduli Bangsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lambang PKPB

Parté Karya Peduli Bangsa utawa PKPB iku parté pulitik peserta Pamilihan Umum Indonésia 2004 sing diadegaké tanggal 9 September 2002 ing Jakarta, Indonésia. Parté iki dipangajengi R. Hartono lan sekjen Ary Mardjono. Saka kasil Pemilu 2004, PKPB duwé 2 wakil ing DPR RI.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]