Parté Karya Peduli Bangsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lambang PKPB

Parté Karya Peduli Bangsa utawa PKPB iku parté pulitik peserta Pilihan umum Indonésia 2004 sing diadegaké tanggal 9 September 2002 ing Jakarta, Indonésia. Parté iki dipangajengi R. Hartono lan sekjen Ary Mardjono. Saka kasil Pemilu 2004, PKPB duwé 2 wakil ing DPR RI.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]