Partai Pengusaha dan Pekerja Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Partai Pengusaha dan Pekerja Indonesia

Parté Pengusaha dan Pekerja Indonésia iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 3.

Uga delengen[besut | besut sumber]