Parté Patriot Pancasila

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Parté Patriot Pancasila

Parté Patriot Pancasila iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 30.

Uga delengen[besut | besut sumber]