2015

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Milenium: Milenium ka-3
Abad: Abad kaping-20Abad kaping-21Abad kaping-22
Dasawarsa: 1980-an · 1990-an · 2000-an  – 2010-an –  2020-an  · 2030-an  · 2040-an
Taun: 2012 • 2013 • 201420152016 • 2017 • 2018
Kategori: Lair  • Pati

Taun ka-2015 Masèhi jroning kalèndher Gregorian.


Prastawa[sunting | Sunting sumber]

Lair[sunting | Sunting sumber]

Pati[sunting | Sunting sumber]

Januari[sunting | Sunting sumber]

Dina prèi nasional ing Indonésia[sunting | Sunting sumber]

Adhedhasar Surat Keputusan Bersama 3 Menteri tentang Hari-Hari Libur Nasional dan Cuti Bersama Tahun 2015, ana 16 dina prèi nasional lan 3 dina cuti bebarengan kanggo taun 2015, kaya sing kapacak ing ngisor iki:[1]

No Tanggal Dina Katrangan
Dina Prèi Nasional
1 1 Januari Kemis Taun Anyar Masèhi
2 3 Januari Setu Maulid Nabi Muhammad SAW (12 Rabiul Awal 1436H)
3 19 Februari Kemis Taun Anyar Imlèk 2566
4 21 Maret Setu Dina Riyadi Nyepi (Taun Anyar Saka 1937)
5 3 April Jemuwah Wafat Isa Almasih
6 1 Mei Jemuwah Dina Buruh
7 14 Mei Kemis Mékrad Isa Almasih
8 16 Mei Setu Isra' Mi'raj Nabi Muhammad SAW (27 Rajab 1436H)
9 2 Juni Slasa Dina Riyadi Waisak 2559
10 17-18 Juli Jemuwah-Setu Idul Fitri (1-2 Sawal 1436H)
11 17 Agustus Senin Proklamasi Dina Kamardikan Républik Indonésia kaping 70
12 24 September Kemis Idul Adha (10 Dzulhijjah 1436H)
13 14 Oktober Rebo Taun Anyar Islam (1 Muharram 1437H)
14 24 Desember Kemis Maulid Nabi Muhammad SAW (12 Rabiul Awal 1437H)
15 25 Desember Jemuwah Dina Natal
Cuti Bebarengan PNS
1 16-20-21 Juli Kemis-Senèn-Slasa Cuti bebarengan Idul Fitri
  1. ^ "Keputusan Bersama Menteri tentang Hari Libur Nasional 2015". Kemenag. 21 Oktober 2014. http://www.kemenag.go.id/file/file/Dokumen/hmsu1411717746.pdf. Retrieved 8 November 2014.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2015&oldid=889039"