Associated Press

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Logo Associated Press

Associated Press iku sawijining kantor berita nirlaba sing dumunung ing Amérika Sarékat. Kantor iki diadegaké ing sasi Mei 1846 ing New York.