Associated Press

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Logo Associated Press

Associated Press iku siji kantor berita nirlaba sing dumunung ing Amérika Sarékat. Kantor iki diadegaké ing sasi Mei 1846 ing New York.