Associated Press

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo Associated Press

Associated Press iku siji kantor berita nirlaba sing dumunung ing Amérikah Sarékat. Kantor iki diadegaké ing sasi Mei 1846 ing New York.