19 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

19 Januari punika dinten ingkang kaping 19 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Prastawa[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]