19 Januari

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Cithakan:Januari2016

19 Januari punika, dinten ingkang kaping 19 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Prastawa[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Januari&oldid=954458"