Yasser Arafat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Yasser Arafat

Mohammed Abdel Rahman Abdel Raouf Arafat al-Qudwa al-Husseini (محمد عبد الرحمن عبد الرؤوف عرفات القدوة الحسيني‎) (24 Agustus 192911 November 2004), utawa ditepungi kanthi populèr minangka Yasser Arafat utawa jeneng kunyané Abu Ammar iku pamimpin Palestina. Yasser Arafat nduwé klambi khas, ya iku mesthi nganggo krudung sirah sing diarani kūfiyyah lan mesthi nganggo klambi militèr lan gaman geni wujud péstul.

Cithakan:Pamenang bebungah Nobel Bedhamèn 1976-2000