Yasser Arafat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yasser Arafat

Mohammed Abdel Rahman Abdel Raouf Arafat al-Qudwa al-Husseini (محمد عبد الرحمن عبد الرؤوف عرفات القدوة الحسيني‎) (24 Agustus 192911 November 2004), utawa ditepungi sacara populèr minangka Yasser Arafat utawa jeneng kunyané Abu Ammar iku pamimpin Palestina. Yasser Arafat nduwé klambi khas, ya iku mesthi nganggo krudung sirah sing diarani kūfiyyah lan mesthi nganggo klambi militèr lan gaman geni arupa péstul.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yasser_Arafat&oldid=1098949"