11 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 11 November)

11 November punika, dinten ingkang kaping 315 utawi 316 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(kompas.com)

(kompas.com)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • HUT Akademi Militer

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

10 November - 12 November - 13 November