11 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 11 November)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

11 November punika dinten ingkang kaping 315 utawi 316 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(kompas.com)

(kompas.com)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • HUT Akademi Militer

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 November-12 November-13 November