11 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 11 November)
Jump to navigation Jump to search

11 November punika dinten ingkang kaping 315 utawi 316 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(kompas.com)

(kompas.com)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • HUT Akademi Militer

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 November-12 November-13 November