11 November

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

11 November punika, dinten ingkang kaping 315 utawi 316 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(kompas.com)

(kompas.com)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • HUT Akademi Militer

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 11 November ing Wikimedia Commons.
10 November - 12 November - 13 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_November&oldid=991116"