12 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 12 November)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

12 November punika dinten ingkang kaping 316 utawi 317 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]