11 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

11 November punika dinten ingkang kaping 315 utawi 316 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(kompas.com)

(kompas.com)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • HUT Akademi Militer

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 November-12 November-13 November