10 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 10 November)

10 November punika, dinten ingkang kaping 314 utawi 315 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Dina Pahlawan.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Wiyos =[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 November - 10 November - 11 November