10 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 10 November)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

10 November punika dinten ingkang kaping 314 utawi 315 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Dina Pahlawan.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Wiyos =[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

9 November-10 November-11 November