Anya Dwinov

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anya Dwinov

Anya Dwi Novita Pahlawanti lair 10 November 1982 ing Jakarta iku anak ragil saka wong loro sanak, lan saiki manggon ing Jakarta. Anya Dwinov iku artis Indonésia sing nduwé spésialisasi minangka presenter lan aktris sinétron. Karakteristik Anya iku dhèwèké grapyak lan humoris.

Saliyané nduwé gawéan dadi artis, Anya iku nduwé usaha (business owner) ing babagan laundry lan konsultan akunting. Anya fasih basa Inggris lan ditepangi sawijining artis Indonésia sing profésional lan nduwé potènsi kanggo makarya ing nagara ngamanca.

Sinètron[besut | besut sumber]

  • Jinny OH Jinny
  • Kalau Cinta Jangan Marah
  • Tersanjung 6
  • Nyari Bini
  • Kumpul Bocah

Presenter[besut | besut sumber]

  • Bu Er Te (TV 7)
  • News dot Com, Republik Mimpi (MetroTV)
  • Kabar Idola (TV 7)
  • Xpose (LaTivi)
  • Negeri Impian (TVOne)
  • Dangdut Mania Dadakan (TPI)
  • Selebriti UpDate (AnTV)