Erick Thohir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Erick Thohir
Erick Thohir.jpg
Lair Mèi 1970 (age 47)
IndonésiaJakarta, Indonésia
Pakaryan Pengusaha

Erick Thohir (lair ing Jakarta, Indonésia, 30 Mèi 1970; umur 47 taun) inggih punika salah satunggalipun pengusaha saking Indonésia lan kalebet salah satunggalipun pangadheg Mahaka Media. Panjenenganipun dados misuwur amargi aktivitasipun ing donyaning bisnis lan ulah raga. Erick punika putranipun Teddy Thohir, co-owner saking grup Astra International sesarengan kaliyan William Soeryadjaya.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]