Erick Thohir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Erick Thohir
Erick Thohir.jpg
LairMèi 1970 (age 50)
IndonésiaLampung, Indonésia
PakaryanPengusaha

Erick Thohir (lair ing Lampung, Indonésia, 30 Mèi 1970; umur 50 taun) inggih punika salah satunggalipun pengusaha saking Indonésia lan kalebet salah satunggalipun pangadheg Mahaka Media. Panjenenganipun dados misuwur amargi aktivitasipun ing donyaning bisnis lan ulah raga. Erick punika putranipun Teddy Thohir, co-owner saking grup Astra International sesarengan kaliyan William Soeryadjaya.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]