Erick Thohir

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Erick Thohir
Erick Thohir.jpg
Lair Mèi 1970 (age 45–46)
Flag of Indonesia.svgJakarta, Indonésia
Pakarya Pengusaha
Agama Islam

Erick Thohir (lair ing Jakarta, Indonésia, 30 Mei 1970; umur 45 taun) inggih punika salah satunggalipun pengusaha saking Indonésia lan kalebet salah satunggalipun pangadheg Mahaka Media. Panjenenganipun dados misuwur amargi aktivitasipun ing donyaning bisnis lan ulah raga. Erick punika putranipun Teddy Thohir, co-owner saking grup Astra International sesarengan kaliyan William Soeryadjaya.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Pranala Njawi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Erick_Thohir&oldid=1051165"