Erick Thohir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Erick Thohir
LairMèi 1970 (age 53–54)
IndhonésiaLampung, Indonésia
PakaryanPengusaha

Erick Thohir (lair ing Lampung, Indonésia, 30 Mèi 1970; umur 54 taun) inggih punika salah satunggalipun pengusaha saking Indonésia lan kalebet salah satunggalipun pangadheg Mahaka Media. Panjenenganipun dados misuwur amargi aktivitasipun ing donyaning bisnis lan ulah raga. Erick punika putranipun Teddy Thohir, co-owner saking grup Astra International sesarengan kaliyan William Soeryadjaya.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]