Charlie Hebdo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Infobox newspaper Charlie Hebdo (pocaping cara Prancis: [ʃaʁli ɛbdo]; Basa Perancis kanggé Charlie Weekly) inggih punika satunggalipun kalawarti minggon satir ing nagari Perancis, nampilaken kartun, laporan, polémik lan geguyonan ingkang kirang sopan lan kanthi vokal non-konformis ing panerbitanipun, publikasinipun asipat antireligius, kaum kiwa, lan anarkis.

Waosan langkung wiyar[besut | besut sumber]

  • La bande à Charlie (Charlie Hebdo). Stock, 1976, déning Jean Egen

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]