12 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Mèi punika dinten ingkang kaping 132 utawi 133 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 Mèi-12 Mèi-13 Mèi