Menyang kontèn

Mahasiswa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
diskusi mahasiswa

Mahasiswa yaiku individu kang sinau ana ing pawiyatan luhur.[1] Iso ugo diartèkaké pelajar kang lagi nempuh pandhidhikan ana ing pawiyatan luhur.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "mahasiswa". Diarsip saka sing asli ing 2010-10-27. Dibukak ing 2012-06-25.
  2. mahasiswa[pranala mati permanèn]