Mahasiswa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
diskusi mahasiswa

Mahasiswa ya iku individu kang sinau ana ing pawiyatan luhur.[1] Iso ugo diartèkaké pelajar kang lagi nempuh pandhidhikan ana ing pawiyatan luhur.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]