14 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Juni punika dinten ingkang kaping 165 utawi 166 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Hayabusa

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Juni – 14 Juni – 15 Juni