14 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

14 Juni punika dinten ingkang kaping 165 utawi 166 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Hayabusa

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Juni – 14 Juni – 15 Juni