14 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Juni punika, dinten ingkang kaping 165 utawi 166 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Hayabusa
Hayabusa

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

13 Juni – 14 Juni – 15 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=14_Juni&oldid=1052036"