15 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 Juni punika, dinten ingkang kaping 166 utawi 167 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
14 Juni – 15 Juni – 16 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=15_Juni&oldid=954483"