15 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 Juni punika dinten ingkang kaping 166 utawi 167 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

14 Juni – 15 Juni – 16 Juni