16 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

16 Juni punika dinten ingkang kaping 167 utawi 168 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Valentina Tereshkova
Nayef bin Abdulaziz
Nayef bin Abdulaziz
  • 16 Juni 2012 Pangéran makutha Arab Saudi, Nayef bin Abdulaziz (gambar), tilar donya mawi yuswa 78 taun ing Jenéwa, Swiss.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    15 Juni – 16 Juni – 17 Juni