16 Juni

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

16 Juni punika, dinten ingkang kaping 167 utawi 168 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Valentina Tereshkova
Nayef bin Abdulaziz
Nayef bin Abdulaziz

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
15 Juni16 Juni17 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16_Juni&oldid=804061"