16 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

16 Juni punika dinten ingkang kaping 167 utawi 168 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Valentina Tereshkova
Nayef bin Abdulaziz
Nayef bin Abdulaziz
  • 16 Juni 2012 Pangéran makutha Arab Saudi, Nayef bin Abdulaziz (gambar), tilar donya mawi yuswa 78 taun ing Jenéwa, Swiss.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    15 Juni – 16 Juni – 17 Juni