16 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Juni punika, dinten ingkang kaping 167 utawi 168 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Valentina Tereshkova
Nayef bin Abdulaziz
Nayef bin Abdulaziz

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 Juni – 16 Juni – 17 Juni