1829

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1824 1825 1826 1827 1828 1829 1830 1831 1832 1833 1834
Dasawarsa: 1810-an  1820-an  1830-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1829 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1829&oldid=807869"