Geronimo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Geronimo

Geronimo (uga Goyaałé 'Wong sing angop' utawa Goyathlay), (16 Juni 182917 Fèbruari 1909) iku pemimpin bangsa Amerika Asli saka suku Apache sing berperang nglawan panguwasan lemah duwèké suku Apache déning para pemukim katurunan Éropah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Geronimo&oldid=1105928"